Projektledare: Sira Jokinen Lisse: 070 623 57 39 | Eva Fornåå: 073 097 11 60
Nu mobiliserar vi!
Projektledare
Sira Jokinen Lisse
Högskola film/mediakonst på Pratt Institute i New York. Projektledare för EU-toppmötet i Göteborg – “Framtidsskeppet, det mångkulturella Göteborg för Göteborg Co, Baltic Sea Visions om Miljöfrågor med alla länderna kring Östersjön, Nationella minoriteter, Gästlärare på Göteborgs Universitet – Högskolan för foto och film, Metodutveckling för jämställdhet och landsbygdsutveckling för Länsstyrelsen.
Ordförande KRO MITT, Vice ordf. i IAA (International Artist Association)


eva
Projektledare
Eva Fornåå
Konstnär utbildad på Konsthögskolan Umeå, projektledare, konstkonsult
arbetat som konstkonsulent i Östergötand och har stor erfarenhet inom offentlig gestaltning.
Projektledare m. inriktning barn och ungdomar, projektledare i flera omfattande konstprojekt och stora gestaltningsarbeten runt om i Sverige.
Mer info länk: www.evafornaa.se

Rebecca
Rebecca Isaksson
Delprojektledare och professionell sångerska
Ordförande i föreningen Kulturslussen. Rebecca har de senaste 10 åren varit projektledare för kulturarrangemang med barnteater, poesi och musik i samarbete med föreningar, studieförbund, kommuner m.fl.
Mellan åren 2006-2008 grundande och ledde Rebecca det riksomfattande nätverket “Unga Poeter” med uppträdanden och gästartister från hela Sveriges SM-elit i poetryslam.
Delprojektledare i det riksomfattande projektet ” Kultur i Kvarteret ” som sträckte sig mellan ca 30 orter i Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder.
n, som startade 2004 i Motala.
Rebecca är uppväxt i en familj med teater och musikgrenar och Här fick lokala förmågor dela scenerna tillsammans med de etablerade artisterna, med Motala som centralort för projektet.
2010-2013 grundade Rebecca barnteaterverksamheten vid namn “Lilla Äventyrsklubben” i Motala för barn i åldrarna 4 -11 år!
Rebecca arbetar som undersköterska, delprojektledare och professionell sångerska.

gudrum
Professionell sångerska och socialarbetare
Gudrum Rönsen
Har turnerat runt om i Europa med olika jazz – och popband och arbetat som socialarbetare och projektledare, med ” kulturen som metod “.
Startade projektet ” Europas Barn ” , som vann Brottsförebyggande Rådets nationella 1:a pris 2002 som bästa projekt i Sverige och fick representera Sverige i den internationella tävlingen.
Gudrun har också arbetat intensivt med att öka tillgängligheten till kultur och musik för människor som av olika orsaker ” står utanför “.

John_F
John Franzén

Elin Franzén
Jag heter Elin Franzén. Jag har studerat bild estet med inriktning animation. Jag har deltagit i flera projekt som ledare där jag lärt ut teckning för ungdomar. Jag är välutbildad inom program så som photoshop och premier. Jag har även varit aktiv inom olika ungdoms föreningar och hjälpt till i att ordna evenemang.


Kulturvetare och Administratör
Gunilla Haga
Arbetat med och initierat många kulturprojekt som projektledare. Erfarenhet även av jobbcoach och integration. Brinner för folkbildning och allas lika värde i samhället.

Creative Director/Web Editor
Danko Lisse Cruz
Mer info: www.zagawebb.se

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...